Varför anlita en Online-Coach

Jag hjälper dig att nå dina mål på effektivt, säkert och roligt sätt!

Varför anlita mig?

Med mig som online-coach utgår jag från dina mål och lägger upp en individuell
plan som är framtagen efter dina förutsättningar och utgångslägen.

Alla har olika målsättningar samt olika behov. Därför är alla välkomna att anlita mig, gammal som ung, nybörjare som avancerad.

Vi går igenom dina mål och har uppföljningar varje vecka för att
kolla av utvecklingen för att få ut det mesta av din träning.

Vad jag erbjuder:

När du skickat in en intresseanmälan kontaktar jag dig via telefon eller mail där vi samtalar om ditt nuvarande läge och vilka dina mål är gällande träning och hälsa.

Sedan fyller du i ett frågeformulär om dina önskemål, vilken träning du föredrar, om du har några skador eller hinder samt lägger in dina kostpreferenser/allergier/special kost för att få en så bra utgångspunkt så möjligt.

Jag utför en hållningsanalys digitalt där du skickar in bilder från 3 olika vinklar. Detta för att jag på bästa sätt ska kunna skapa ditt personliga träningsupplägg.

Ett träningsupplägg är alltid individuellt förskrivet, med dina personliga mål i åtanke. Jag skriver därför ut ett träningsupplägg som passar dig. Dessutom ingår en periodisering som innebär hur träningen kan se ut kommande 6 månader upp till 1 år. Träningsuppläggen kan alltid variera men är skrivet efter de tidigare analyser och mål du har uppgett.

Jag skapar ett personligt förskrivet kostschema med minst 3 olika alternativ att välja från. Att äta hälsosamt ska vara gott! Det bästa av allt? Inga förbud!

En gång i veckan skickar du in dina uppdateringar. Vi kollar av hur träningen har gått hur du mår om vi behöver ändra något i upplägget eller om du har andra funderingar eller önskemål.

Fit By Pauli
Hur kan jag hjälpa dig?

Jag hjälper dig hela vägen från start till mål beroende på vad du vill uppnå.

Jag jobbar med dig och arbetar med att utveckla ditt mindset genom motiverande samtal.

Med kunskap om varför du ska träna på ett visst sätt vill jag också utveckla din medvetenhet om hur duoptimerar din träning för att ha med dig det resten av ditt liv.

Den bästa träningen

Jag jobbar med dig och arbetar med att utveckla ditt mindset genom motiverande samtal.

Utbildad Personlig Tränare

Jag är utbildad personlig tränare. Jag vill dela med mig av min filosofi till andra genom att motivera andra på bästa sätt.

Glada kunder

Har du mig som personlig tränare lovar jag dig att du garanterat kommer att bli nöjd med de kunskaper jag lär dig under passen.

Anlita mig!
Online Coaching!
Fit By Pauli